Un any més celebrem al Jardí Botànic la setmana de la ciència, un esdeveniment de divulgació científica que celebren cada mes de novembre nombroses institucions a tota Europa i que té com a objectiu acostar la ciència al públic de totes les edats, fomentar vocacions científiques i augmentar l’atractiu de la ciència, sobretot en els més menuts. 

El Jardí Botànic de la Universitat de València aquest any de nou es suma a aquesta iniciativa i oferirà un variat programa d’activitats. Visites guiades, tallers i gimcana familiars, teatre infantil, bibliomòbil i jornada de portes obertes conformen la programació de caràcter gratuït del nostre particular ‘Jardí de ciència’ d’enguany, i que tindrà lloc el dissabte 25 i diumenge 26 de novembre. A més el cap de setmana el Botànic obrirà les portes de forma gratuïta i amb el seu horari habitual, de 10 a 18 h, mitjançant una jornada en què es podrà gaudir lliurement de les seues col·leccions de plantes i arbres monumentals.

El dissabte 25 de novembre tindrem l’oportunitat de conèixer més a fons el vessant científic del Botànic a través de les visites guiades gratuïtes que hem preparat. Es farà un recorregut per l’edifici d’investigació on es podrà visitar el banc de llavors, l’herbari, la biblioteca i els laboratoris, de la mà de les científiques i científics del nostre jardí. Aquests ens contaran les línies d’investigació i activitats de suport que es desenvolupen al Botànic al voltant del món vegetal. Podreu gaudir d’aquesta interessant activitat prèvia reserva a la web en alguna de les dues sessions que s’han organitzat: la primera de 10 a 11.30 h  i la segona de 12 a 13.30 h. Hi haurà dos grups per sessió, un valencià i altre en castellà. No et quedes sense plaça!

Leer más